# Kreeftcocktail / avocado / quinoa / gember / limoen / ricard
*****
# Gebakken grietfilet / oester / Zeeuwse mosselen / krokante groenten / saffraan
*****
Hert filet “Grand Veneur” / crème van schorseneren / stoofpeer / amandelkroket
*****
Nieuwjaars dessertbord
Eenvoudig op te verwarmen (incl. brood & handleiding)
Aangepaste wijnen wit en/of rood à € 12/fles
Gehaktballetjes tomaatsaus – kipfilet appelmoes – Gebakken pladijs tartaarsaus €20/pers
Oesters natuur € 2,5/st
Oesters gegratineerd € 4/st
Carpaccio Holstein / Bekegemse eendenlever € 20
Artisanaal gerookte zalm / hand gepelde garnalen € 20
Fazantkroket (3st) / truffel / witloof € 15
Vissoep ’t Oosthof 1 Liter € 15
1/2 Kreeft (+-500g) Bellevue € 20
******
Chateau Brian (min. 2 pers.) / groetenkrans / kroketten € 30/pers.
Paling gebakken of room of tomaat € 26
1/1 Kreeft (+-500g) Bellevue / sla / ei / sausjes€ 35
Stoofpot van hert / peer / roomaardappelen € 25
Pasteitje van Fazant / gebakken witloof : Kroketten € 20
******
Huisbereid appeltaart warm/koud €6
Chocolademousse € 6
Dessert van het menu € 9
maandag tot en met vrijdag tussen 11u/13u
zaterdag tussen 17u/18u zondag gesloten
OF VOLGENS AFSPRAAK.