Take away najaar suggesties vanaf 14 nov. 2020
Bestel 24u op voorhand:

Afhalen: Maandag tem vrijdag: tussen 11u/13u.
Zaterdag tussen 11u/13u van 16u/18u Zondag GESLOTEN
Of volgens afspraak.

MENU: à €55 (verkort 1 Voorgerecht *€ 45)

* Tomaat hand gepelde garnalen / avocadocrème
***
* Tongfilet / kreeft / champagnesaus / gekonfijte prei
***
Hazenrugfilet / popcornkorst / spekjus / zalf van rode kool / gebakken krieltjes
OF
1/2 kreeft amoricaine / pasta
***
Citroentaart / gemarineerde mandarijnen

 

SUGGESTIE GERECHTEN:

Carpaccio Hostein / Bekegemse eendenlever / rucola ……………….   € 20

Artisanaal gerookte zalm / hand gepelde garnalen……………………  € 20

Fazant kroketten(3st) / truffel / gekonfijt witloof / champignoncrème . € 15

Vissoep ’t Oosthof (1 L) / rouille / Toastjes ………………………….  € 15

*****

Chateau Briand (min./2 pers.) / warme groentekrans / kroketten ……   € 30

Paling / gebakken - room - tomatenfondue / slaatje / aardappelen ….    € 26

Stoofpotje van hert / peer rode wijn / roomaardappelen …………….    € 25

Vol au vent fazant / gebakken witloof / kroketten …………………..    € 20

Kreeft 500g 1/1 / Belle vue / sla / ei / sausjes ……………………….    € 35

*****

Tiramisu……………………………………………………………….  € 06

Chocolademousse…………………………………………………….   € 06

Herfst dessert………………………………………………………….  € 09

Andere gerechten op aanvraag.

 

BESTELLEN