Onze kaart
Een vaste kaart aangevuld met afwisselende menu en een lunch op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Op dinsdagavond bieden we een verrassingsmenu aan.
Vegetariër en/of allergie, graag op voorhand een seintje zodat we hiermee rekening kunnen houden.
ONZE KAART (klik voor meer)
VOORGERECHTEN
-
Oesters natuur Zeeuwse creusen (6 stuks) € 20
-
Winterslaatje / foie gras / peer / walnoot € 25
-
Gemarineerde coquille / gerookte paling € 25
-
Gebakken scampi / fondue van tomaten / pesto / uienringen € 22
-
Gelakt buikspek / wortelcreme € 22
-
Zeeduivel / koolrabi / miso saus € 25
-
Fazantkroket / witloofconfijt € 22
SOEP
SALADES
Bij alle salades wordt brood geserveerd.
HOOFDGERECHTEN
-
Kalfsnier / seizoensgroenten / gebakken aardappel / mosterdsaus € 30
-
Belgische ossenhaas gebakken of gegrild met béarnaise of hofmeesterboter € 35
-
Chateaubriand gebakken / gegrild (min. 2 pers.) € 38 pp
Supplement warme groenten € 5 pp
-
Parelhoen / veenbessensaus / bospaddenstoelen / amandelkroket € 35
-
Zeebaars / risotto / venkel / witloof / oud Brugge € 35
-
Gebakken paling (tartaar) € 32
-
Gebakken paling in het groen € 34
-
Gebakken paling in de room € 34
-
Vlaams stoofpotje van paling (tomaat / ui) € 34
KLEINE HONGER
-
Spaghetti groot € 15
-
Baliehof kaaskroketten 2 stuks (met brood) € 15
-
Garnaalkroketten 2 stuks (met brood) € 20
-
Stoofvlees / Ichtegems oud bruin / Wostyn mosterd € 22
-
Ossentong / maderasaus € 22
-
Brasvar varkens gehakt ballen / tomatenfondue € 20
-
Pasteitje van kip / vol au vent € 22
-
Pasteitje van vis € 25
Bij alle kleine gerechten friet, puree of aardappelkroket naar keuze tenzij anders vermeld.