Onze kaart
Een vaste kaart aangevuld met afwisselende menu en een lunch op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Op dinsdagavond bieden we een verrassingsmenu aan.
Vegetariër en/of allergie, graag op voorhand een seintje zodat we hiermee rekening kunnen houden.
ONZE KAART (klik voor meer)
VOORGERECHTEN
-
Asperge op z’n Vlaams € 22
-
Krokant gebakken varkensoor / salade / radijs € 22
-
Gebakken scampi / fondue van tomaten / pesto / uienringen € 22
-
½ Gegrilde babykreeft / gewokte zeegroenten / citroenmayonaise € 30
-
Asperge / gerookte zalm / mousseline € 25
-
Eendenleverterrine / groene appel / Brioche toast € 25
SOEP
SALADES
Bij alle salades wordt brood geserveerd.
HOOFDGERECHTEN
-
Asperge op z’n Vlaams / gekookte aardappel € 30
-
Asperge / mousseline / gerookte zalm / gekookte aardappel € 32
-
Belgische ossenhaas gebakken of gegrild met béarnaise of hofmeesterboter € 34
-
Chateaubriand gebakken / gegrild (min. 2 pers.) € 36 pp
Supplement warme groenten € 5 pp
-
Gerijpt rundsvlees volgens aanbod / sla / friet € 32
Saus naar keuze
-
Kalfsrug / madeira / pasta € 35
-
Zeewolf / asperge / geitenkaas / crumble € 32
-
Gebakken paling € 30
-
Gebakken paling in de room € 32
-
Vlaams stoofpotje (tomaat / ui) € 32
-
1/1 kreeft 600g / belle-vue / friet of brood € 48
-
1/1 kreeft 600g / gegrild / lookboter / friet of brood € 52
KLEINE HONGER
-
Spaghetti groot € 13
-
Baliehof kaaskroketten 2 stuks (met brood) € 15
-
Garnaalkroketten 2 stuks (met brood) € 20
-
Stoofvlees / Ichtegems oud bruin / Wostyn mosterd € 20
-
Ossentong / maderasaus € 20
-
Brasvar varkens gehakt ballen / tomatenfondue € 20
-
Pasteitje van kip / vol au vent € 20
-
Vegetarisch gerecht volgens aanbod € 20
-
Pasteitje van vis € 20
Bij alle kleine gerechten friet, puree of aardappelkroket naar keuze tenzij anders vermeld.